Σεμινάριο εκπαίδευσης εθελοντών από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού | ΚΕΔΕ

Σεμινάριο εκπαίδευσης των εθελοντών, διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, από τις 18:30 έως τις 20:30  ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη,του δημαρχείου. Θέμα του σεμιναρίου, που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Ακαδημία Εθελοντισμού HELPHELLAS, είναι: «Η Αποτελεσματική Συνεργασία του Εθελοντή με την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας και Πρόεδρος της Ακαδημίας Εθελοντισμού HELPHELLAS Γιώργος Γαμπιεράκης,  και η υπεύθυνη Εκπαίδευσης Εθελοντισμού και Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Εθελοντισμού HELPHELLAS, Αντιγόνη Ωραιοπούλου.

Κατά τη διάρκεια του θα αναπτυχθούν:

  • Το πνεύμα του Εθελοντισμού και η σημασία που έχει στη σημερινή εποχή, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Η σημασία της ένταξης σε μια οργανωμένη ομάδα Εθελοντών.

Οι Εθελοντές στα πλαίσια της οργανωμένης τους εκπαίδευσης θα συμμετάσχουν σε ένα βιωματικό workshop.

«Οι εθελοντές μας είναι η καρδιά της ανιδιοτελούς προσφοράς. Αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για όλους μας και κοινωνικό πρότυπο. Από καρδιάς τους ευχαριστώ και εύχομαι όσοι μπορούν να τους μιμηθούν. Δεσμεύομαι πως ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα είναι ενεργός συμμέτοχος σε ότι σχετίζεται με τον εθελοντισμό σε μόνιμη βάση», δήλωσε ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, απευθύνοντας συγχαρητήρια στην Ακαδημία Εθελοντισμού HELPHELLAS για το πολύτιμο έργο που επιτελεί.

«Νιώθουμε περήφανοι που συμβάλλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στην ενίσχυση του εθελοντισμού. Στα πλαίσια αυτά εφαρμόζουμε εκπαιδευτικά προγράμματα προς ενίσχυση των δεξιοτήτων των εθελοντών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Ο εθελοντισμός είναι το επιστέγασμα σε πρακτικό επίπεδο, της διάθεσης προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Η Ακαδημία Εθελοντισμού HELP HELLAS είναι ένας φωτεινός φάρος προαγωγής των αξιών του εθελοντισμού», είπε από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας, Δήμητρα – Μιμή Ρουφογάλη.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων, κα. Δήμητρα-Μιμή Ρουφογάλη, [email protected], 2132002831/893.


Πηγή
Author: Φρόσω Ζαγορίτου

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα