Οριστική λύση στη μετεγκατάσταση του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Κέρκυρας – Υπεγράφη η σύμβαση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την ανάδοχο εταιρεία για τη διαμόρφωση του χώρου στο κτιριακό συγκρότημα του Παλαιού Νοσοκομείου

Οριστική λύση στο πρόβλημα των κτιριακών εγκαταστάσεων του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Κέρκυρας δίνεται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την ανάδοχο «3Κ Τεχνική Ανώνυμος Εταιρεία», η οποία αναλαμβάνει να υλοποιήσει το έργο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ Π.Υ.Κ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ».

Κατά την υπογραφή της σύμβασης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, Ν. Κρούσκο, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων & Υποδομών, Μανώλης Ορφανουδάκης, δήλωσε: «Κύριος του έργου είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ενώ φορέας κατασκευής του είναι η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κέρκυρας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Το έργο έχει προϋπολογισμό 238.500,00 € και ορίζοντα υλοποίησης τους 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης».

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, εξάλλου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη δρομολόγηση του έργου: «Πρόκειται για έργο, το οποίο σηματοδοτεί την οριστική μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Κέρκυρας, που σήμερα στεγάζονται σε κτίριο επί της οδού Ζαφειροπούλου, στο κτιριακό συγκρότημα του Παλαιού Νοσοκομείου Κέρκυρας, σε χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους».

Παράλληλα η Περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από: Α) Π.Δ.Ε. Π.Ε. Κέρκυρας – έδρας 2019 Κ.Α.Ε. 9725.01.111.003.001 (ποσό 223.500,00 €) και Β) ΕΦ1043-202-0000000 2019 Λογαριασμός 6ου Βαθμού 2420301001 του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ποσό 15.000,00 €).

Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει επεμβάσεις, οι οποίες θα γίνουν -μετά από εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας- στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου του Παλαιού Νοσοκομείου Κέρκυρας, επί της οδού Ιουλίας Ανδρεάδη, αριθμ. 1, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση όλων των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής.

Συγκεκριμένα, οι επεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν:

  1. Διαμόρφωση χώρων στο επίπεδο του υπογείου του υπάρχοντος κεντρικού κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας

  2. Διαμόρφωση υπάρχοντος προκάτ κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας

  3. Εγκατάσταση υγρών καυσίμων για την τροφοδοσία των οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας

  4. Μικροεργασίες σε αύλειο χώρο.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα