Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων: “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”, κ. Γαλιατσάτο.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”, κ. Γαλιατσάτο.

Για άλλη μια φορά ενδεδυμένος τον μανδύα του τιμητή και κριτή των πάντων, ξεδιπλώνετε όλο το ταλέντο σας στο να διαστρεβλώνετε τις πρωτοβουλίες και έργο της Περιφερειακής Αρχής καταφεύγοντας σε “τεχνάσματα” και παραπληροφόρηση που υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών.

Αποφεύγοντας την παράθεση επιχειρημάτων μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καταφεύγετε και για το θέμα της επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας την Περιφερειακή Αρχή ως “ανίκανη διότι δεν έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό”.

Αλήθεια, μήπως ξεχνάτε ότι η διαδικασία έγκρισης γίνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και με τις οποίες καθυστερήσεις πραγματοποιείται μέσα στον Φεβρουάριο εκάστου έτους;

Μήπως του διαφεύγει πως επί των ημερών του, το 2017 η σχετική έγκριση είχε επιτευχθεί στις 24 Φεβρουαρίου;

Για την Περιφερειακή Αρχή οι αθλητικές ομάδες των Ιονίων Νήσων, πρέπει και θα παραμείνουν ζωντανές, χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές αφού προάγουν τον αθλητισμό, την κοινωνική συνοχή και την ευγενή άμιλλα σε συνθήκες δύσκολες.

Η δυνατότητα που παρέχει ο νέος νόμος, να στηρίξουμε έμπρακτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό για την ενίσχυση και αναβάθμιση του ρόλου του, παραμένει ισχυρή.

Εμείς παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και θα υλοποιήσουμε αυτή την δυνατότητα, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ “ΑΝΑΣΑ”

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα