Στη Λευκάδα την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Τη Λευκάδα θα επισκεφθεί η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 συνοδευόμενη από κλιμάκιο της Π.Ι.Ν. Το κλιμάκιο θ’ αποτελούν Αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακά στελέχη, ενώ σκοπός της επίσκεψης θα είναι να τεθούν επί τάπητος θέματα διαχείρισης με συνθήκες προστασίας από τον Covid19 και προγραμματισμού έργων και δράσεων.

Το πρόγραμμα, που θα ακολουθήσει η Περιφερειάρχης κατά την επίσκεψή της στη Λευκάδα, έχει προετοιμάσει ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Κτενάς.

Την Περιφερειάρχη θα συνοδεύσουν στη Λευκάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Χωροταξίας, Σπύρος Ιωάννου, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού, Κατερίνα Μοθωναίου, -αμφότεροι μέλη του Δ.Σ. του νέου διαβαθμιδικού περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α.- ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Μηλιώτης και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Αρμενιάκος.

Η Μονάδα Προεπεξεργασίας Απορριμμάτων & Κομποστοποίησης (ΜΟ.Π.Α.Κ.) Λευκάδας είναι ένα από τα θέματα, που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της Προέδρου του Φο.Δ.Σ.Α. Ιονίων Νήσων, η οποία θα συνοδεύεται από τον Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών του διαβαθμιδικού, περιφερειακού Φορέα, Θεόδωρο Κάρδαρη. Για τον λόγο αυτό έχει συγκαλέσει σύσκεψη με τον Δήμαρχο Λευκάδας, Χαράλαμπο Καλό και τις αρμόδιες υπηρεσίες μελέτης και δημοπράτησης του έργου.

Θέματα καθημερινότητας, ασφάλειας και αντιμετώπισης της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα, πολιτικής προστασίας, πολιτισμού και αθλητισμού, όπως ο σχεδιασμός του νέου Αθλητικού Κέντρου Λευκάδας, θ’ απασχολήσουν την Περιφερειάρχη και τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες κατά την επίσκεψή τους στη Λευκάδα.

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα