«Πυρά» Αναστόπουλου σε Μάδη για ολυμπιακό ακίνητο Παιανίας: «Άφαντος, έριξε λευκή πετσέτα στην κεντρική εξουσία και τα συμφέροντα»

Τα «βέλη» του δημοτικού συμβούλου Κώστα Αναστόπουλου συγκεντρώνει ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης. Αιτία η ψήφιση της τροπολογίας με την οποία οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται εντός δημοτικών ορίων , παραχωρούνται οριστικά στην ΓΓΑ.

Όπως επισημαίνει στο airetos.gr ο κ. Αναστόπουλος – ο οποίος φέρεται να διεκδικεί στις προσεχείς εκλογές τον δημοτικό θώκο – «η τροπολογία είναι ουσιαστικά το επιστέγασμα της αδράνειας και της στενά επικοινωνιακής – και μόνο – στάσης της δημοτικής αρχής» .

Τονίζει ότι οι θριαμβολογίες του κ. Μάδη είναι «εκτός τόπου και χρόνου» μιας και ουσιαστικά δεν επιτεύχθηκε για τους δημότες κανένα αντισταθμιστικό όφελος όπως υποστηρίζει.

«Ο κ. Μάδης έριξε λευκή πετσέτα στις ορέξεις της κεντρικής εξουσίας αλλά και των συμφερόντων», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αναστόπουλος.
«Εξαρχής ο δήμαρχος επί της ουσίας ήταν άφαντος. Δεν είχε κανένα στόχο, κανένα όραμα και καμιά στρατηγική . Ο κ. Μάδης εμφανιζόταν μόνο όταν υπήρχαν ευκαιρίες για φωτογραφίες και προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Οι ευθύνες για μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Δήμο Παιανίας τον βαραίνουν αποκλειστικά» σημειώνει ο κ. Αναστόπουλος


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα