Ταυτότητα

Η aftodioikisi online είναι μια νέα ιστοσελίδα με επίκεντρο την τοπική αυτοδιοίκηση. Ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας με νέα και δράσεις από όλους τους δήμους και όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, άρθρα, συνεντεύξεις, αφιερώματα, ειδήσεις για την πολιτική, την οικονομία, τα εργασιακά, τον πολιτισμό, τον τουρισμό. Μια διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, τα συλλογικά τους όργανα, τους τοπικούς φορείς, τους Φορείς Κεντρικής Διοίκησης, το Υπουργείο Εσωτερικών, παρέχοντας τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που χρειάζονται οι πολίτες για να είναι ενημερωμένοι και να εξυπηρετούνται οι ανάγκες τους.

Η aftodioikisi online φιλοδοξεί να γίνει η νέα, δυνατή, αντιπροσωπευτική φωνή της τοπικής αυτοδιοίκησης με αξιοπιστία, εγκυρότητα, ποιότητα, υπευθυνότητα.

Με καταξιωμένους δημοσιογράφους με γνώση και πλούσια εμπειρία σε θέματα τοπικής περιφερειακής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης, οικονομίας, πολιτικής, κοινωνικά, πολιτισμού, τουρισμού, περιβάλλοντος, σκοπεύει να αναδείξει την τοπική ανάπτυξη και διαδώσει τις καλές πρακτικές των δήμων αλλά και να καταγγείλει δυσλειτουργίες τους. Παράλληλα, θα αποτελεί κόμβο επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, όλων των ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματιών που συνεργάζονται με φορείς της Αυτοδιοίκησης, επαγγελματιών και πολιτών σε όλη την Ελλάδα.               

Η aftodioikisi online επιδιώκει να έρχεται σε επαφή καθημερινά και με τους 325 Δημάρχους, με τους 13 Περιφερειάρχες, με 1625 Αντιδημάρχους και προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων, με δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, με πρόσωπα της αντιπολίτευσης, με τους 225 Γενικούς Γραμματείς Δήμων, με ειδικούς συμβούλους και προϊσταμένους υπηρεσιών, με διαπιστευμένους δημοσιογράφους, με τα ανάλογα γραφεία τύπου, με τους 300 βουλευτές, με τα υπουργεία και τους οργανισμούς.

Η aftodioikisi online θα παρακολουθεί τις συνεδριάσεις στα συλλογικά όργανα ΠΕΔ και ΚΕΔΕ, τις Ημερίδες, τα Συνέδρια, τα προγράμματα που αφορούν τους δήμους και τις περιφέρειες, τις εξελίξεις από το υπουργείο Εσωτερικών. Θα φιλοξενεί άρθρα και απόψεις ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης και θα παρουσιάζει προϊόντα και νέες τεχνολογίες που μπορούν να φανούν χρήσιμα στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέλουμε να αναδείξουμε πρόσωπα που αξίζουν, που παράγουν έργο, να εντοπίσουμε προβλήματα και παθογένειες, να αναζητήσουμε λύσεις, να προβάλλουμε καλές πρακτικές. Επίσης, επιθυμούμε να φέρουμε κοντά κάθε πολίτη και να γνωρίσει κάθε γωνιά της χώρας. Στην Ανοιχτή Γραμμή θα φιλοξενούμε τις προτάσεις σας, τα παράπονα στο Δήμαρχο αλλά και τις απαντήσεις των αρμοδίων, αποστέλλοντας μας σχετικά emails.

Η aftodioikisi online σας καλεί να γίνεται κοινωνοί αυτής της προσπάθειας και να συμμετέχετε ενεργά στις εξελίξεις.

Email επικοινωνίας: deltia@aftodioikisionline.gr

Όσοι επιθυμείτε θα λαμβάνετε newsletter με τα νέα μας.