Έστειλαν δέμα με θανατηφόρο δηλητήριο στον Τραμπ! | newsbreak

Ένα πακέτο που περιείχε το θανατηφόρο δηλητήριο ρικίνη (για το οποίο δεν υπάρχει αντίδοτο) εστάλη στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά αναχαιτίστηκε από τις αμερικανικές αρχές νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το CNN. H εφημερίδα New York Times είπε ότι ήταν φάκελος και όχι δέμα.

Το FBI και η Μυστική Υπηρεσία διερευνούν το περιστατικό, ανέφερε το Σάββατο το CNN, επικαλούμενο δύο αξιωματούχους. Πραγματοποιήθηκαν δύο τεστ στην ουσία της συσκευασίας, επιβεβαιώνοντας ότι περιείχε ρικίνη.

Η αλληλογραφία του Λευκού Οίκου ελέγχεται εξονυχιστικά σε εγκαταστάσεις εκτός του χώρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ έχει στοχοποιηθεί με ρικίνη. Επιστολές που περιείχαν συστατικά ρικίνης στάλθηκαν στον Αμερικανό Πρόεδρο και κορυφαίους στρατιωτικούς ηγέτες στο Πεντάγωνο και το 2018.

Εκείνες οι επιστολές παρεμποδίστηκαν και ο William Clyde Allen III, κατηγορήθηκε για την αποστολή τους. Η ηθοποιός Shannon Guess Richardson καταδικάστηκε το 2014 για αποστολή επιστολών που περιείχαν ρικίνη στον Μπαράκ Ομπάμα και τον τότε δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα