Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας: Δύο αγνοούμενοι στο Μουζάκι, τρεις εγκλωβισμένοι στους Σοφάδες | newsbreak

Δύο άτομα αγνοούνται στην περιοχή του Μουζακίου σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωνσταντίνο Νούσιο, ο οποίος μίλησε στο Mega.

Πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα και έναν κτηνοτρόφο ενώ σε εξέλιξη είναι τις πρωινές ώρες η εκκένωση του χωριού της Κρανιάς του Δήμου Μουζακίου. Σε επικοινωνία που είχε το KarditsaLive.Net με κάτοικο αναφέρει ότι τα μισά περίπου σπίτια του χωριού έχουν 1 μέτρο νερό εντός τους ενώ έχουν απομακρυνθεί οι περισσότεροι κάτοικοι.

Το τελευταίο 12ωρο δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση στο δήμο Μουζακίου και το Δήμο Αργιθέας ενώ οι επικοινωνίες είναι εξαιρετικά δύσκολες. Η εικόνα μέσα στην πόλη του Μουζακίου είναι καλή σύμφωνα με τις πληροφορίες του Karditsalive.Net. Όλα τα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή δίπλα στον ποταμό Πάμισο.

Σύμφωνα με επικοινωνία του Δημάρχου Σοφάδων Θ. Σκάρλου με τον ίδιο σταθμό γνωστοποίησε ότι υπάρχει μία εγκλωβισμένη τριμελής οικογένεια σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή των Σοφάδων και για το λόγο αυτό είναι σε εξέλιξη προσπάθειες διάσωσης από την πυροσβεστική. Όπως ανέφερε η οικογένεια είναι σε επικοινωνία μαζί τους.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα