Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του ο ηθοποιός Πάνος Ρεντούμης | newsbreak

Ο ηθοποιός Πάνος Ρεντούμης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Την τραγική είδηση του χαμού του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Πάνος Ρεντούμης βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, από την σύζυγό του Άντα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του οφέιλεται σε πνευμονικό οίδημα.

Ο γνωστός ηθοποιός που δικακρινόταν για το ήθος του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κύκλο του, διατηρούσε χαμηλό προφίλ και είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά του τα τελευταία χρόνια.

Ο ηθοποιός συμμετείχε σε διάφορες αγαπημένες σειρές όπως το «Ρετιρέ», «Το Τρίτο Στεφάνι», «Πάνω από το νόμο», «Μια Στιγμή 2 Ζωές», «Αν μ’ αγαπάς», Έγκλημα και πάθος: Παθολογική αγάπη κ.λ.π.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει στην ανάρτησή του:

«O πόνος φέτος δεν χει τέλος..Ενας απο τους καλύτερους μου φίλους, ενας αξιαγάπητος ηθοποιος , ενας ανθρωπος που μας εδεσαν τόσα πολλά στην ζωή και την δουλεια που τόσο λατρευε εφυγε ξαφνικά… Βαρεια η οδύνη αγαπημένε μου φιλε.. Σε χαιρετουν ολοι οι ηθοποιοι»

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα