Βόλος: Μάνα ζήτησε τη φυλάκιση του γιου της επειδή έκανε χρήση ναρκωτικών και γινόταν βίαιος! | newsbreak

Μήνυση σε βάρος του ίδιου της του γιου έκανε μία μάνα, μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του παιδιού της, τη βία και τις απειλές που δεχόταν!

Το οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της δίκης του νεαρού Έλληνα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου η μητέρα επιβεβαίωσε ότι ο γιος της είναι χρήστης ναρκωτικών και ότι, τον Ιούνιο του 2019, την απείλησε με τη ζωή της προκαλώντας της φόβο και τρόμο. Μάλιστα, ζήτησε την καταδίκη του για να πάψουν τα βίαια επεισόδια τα οποία, όπως είπε, την έχουν κάνει πλέον να τρέμει από το φοβό της.

Ο 25χρονος κατηγορούμενος δεν έδωσε το παρών στην ακροαματική διαδικασία για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών χωρίς αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα