Γιατί ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης για την Χριστίνας Ορφανίδη από το Big Brother»; | newsbreak

Στο χθεσινό επεισόδιο του πολυσυζητημένου reality, Big Brother, είδαμε τη Χριστίνα Ορφανίδη να εξομολογείται ότι έπεσε θύμα του πρώην συντρόφου της, ο οποίος χωρίς την έγκρισή της και για να την εκδικηθεί μετά τον χωρισμό τους, διέρρευσε στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με τις προσωπικές ερωτικές τους στιγμές!

Ωστόσο, σε αντίθεση με την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη, που όλοι είχαν σπεύσει να την υπερασπιστούν, σε αντίστοιχο συμβάν, η Χριστίνα δεν βρήκε την συμπαράσταση που ήθελε.

Εξαίρεση σε αυτό αποτέλεσε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ξέσπασε χθες μέσω twitter. «Ας κάνουμε λοιπόν το σωστό .. Ας διαγράψουμε το βίντεο της Χριστινας όλοι ρε .. Για τον μα@@@ τι να πω ; Δε μου φτάνει το μήνυμα σορρυ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα