Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές εργασίες συντήρησης, καθαρισμού και εξωραϊσμού του πρασίνου – OTA VOICE

Σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κατερίνης εργάζονται καθημερινά τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη βάσει των οδηγιών του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου. Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να επικρατεί ευπρέπεια σε κοινόχρηστους χώρους, άλση, οδικό δίκτυο, σε αστικές, αγροτικές και παραλιακές περιοχές του Δήμου Κατερίνης την εβδομάδα 14 έως 18 Σεπτεμβρίου οι παρεμβάσεις των συνεργείων διαμορφώθηκαν ως εξής:

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου συνεργεία της Αντιδημαρχίας εργάστηκαν  στο 16ο Δημοτικό και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο αντίστοιχα, όπου έγινε κλάδεμα στον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και καθαρισμός πρασίνου – χόρτων στις οδούς 19ης Μαΐου και Ν. Πλαστήρα(από το ύψος των φωτεινών σηματοδοτών της ΠΕΟ Κατερίνης Θεσσαλονίκης), αντίστοιχα.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός χόρτων και πρασίνου στην οδό Ιερομονάχου Νικ. Μπουροζίκα στα Καταφυγιώτικα, στους χώρους πάνω από τηνυπογειοποίηση, στην οδόΝ.Πλαστήρα(από το ύψος της Ρήγα Φεραίου). Επίσης, καθαρισμός μετη συνδρομή του τρακτέρ στην οδό Δανάης(κοντά στο 11ο Δημοτικό Σχολείο, στην ενότητα του Καπνικού Σταθμού).

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου τα συνεργεία υλοποίησαν εργασίες καθαρισμού στην οδό Δημητρίου Κυπρίου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην οδό Δανάης(Καπνικός Σταθμός), στον κυκλικό κόμβο στο ύψος του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (γήπεδο Πιερικού), στο Δημοτικό Κυνοκομείο. Επιπλέον, κλάδεμα στο πάρκινγκ της πλατείας Μακεδονίας (Ευκαρπίδη),καθαρισμός στις Τ.Κ. Τριλόφου, Ν. Τραπεζούντας και Π. Κεραμιδίου και ποτίσματα δένδρων στην Ολυμπιακή Ακτή.

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου καθαρίστηκε ο περιβάλλων χώρος της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, οι οδοί Φλέμινγκ και Δανάης, τα άλση των Εργατικών Κατοικιών της οδού Ν. Πλαστήρα, η οδός Αττήρων. Τέλος, το τρακτέρ καθάρισε τον χώρο στο υπό κατασκευή πολιτιστικό κέντρο, ενώ ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί στις Τ.Κ. Τριλόφου και Ν. Τραπεζούντας και έγινε άρδευση των θάμνων στο παραλιακό μέτωπο.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίουτα συνεργεία εργάστηκαν στην οδό Δημοκρίτου, στον κυκλικό κόμβο μπροστά από το γήπεδο του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (γήπεδο Πιερικού). Παράλληλα, το τρακτέρ καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, απέναντι από το Α’ ΔΑΚ, τον περιβάλλοντα χώρο του υπό κατασκευή νέου Πολιτιστικού Κέντρου (οδός Μαρίνου Αντύπα). Επιπλέον έμφαση δόθηκε στο σύνολο του παραλιακού μετώπου (Κορινός, Παραλία και Ολυμπιακή Ακτή).

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα