Επείγουσα ανακοίνωση από τις «Νύχτες Πρεμιέρας» για τις κλειστές αίθουσες του φεστιβάλ | newsbreak

Με τα νέα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας στην Αττική να περιλαμβάνουν την αναστολή λειτουργίας των (κλειστών) κινηματογραφικών αιθουσών για 2 εβδομάδες, οι «Νύχτες Πρεμιέρας» αναγκάστηκαν να προβούν σε μια επείγουσα ανακοίνωση, αναφορικά με τις αίθουσες που συμμετέχουν στο πρόγραμμά τους.

Ειδικότερα, το γραφείο τύπου του πολυαγαπημένου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Αθήνας, η 26η έκδοση του οποίου θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 24/09, έως και την Κυριακή 04/10, σε «υβριδική», όπως τονίζουν οι διοργανωτές του, μορφή, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της «επέλασης» του νέου κορωνοϊού, διευκρινίζει πως σταματά η προπώληση των εισιτηρίων για τις προβολές που είχαν προγραμματιστεί στα σινεμά ΙΝΤΕΑΛ, ΔΑΝΑΟΣ 1 και ΟΠΕΡΑ 1.

«Αγαπητό κοινό, σύμφωνα με την ανακοίνωση που μόλις εξέδωσε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναστέλλεται η λειτουργία των κλειστών κινηματογράφων από 21 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου.
Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα σχετικά με την πλήρη διεξαγωγή του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.
Σας ενημερώνουμε ότι διακόπτεται η προπώληση εισιτηρίων για τις προβολές που είχαν προγραμματιστεί στα σινεμά ΙΝΤΕΑΛ, ΔΑΝΑΟΣ 1 και ΟΠΕΡΑ 1 και θα βγάλουμε άμεσα ανακοίνωση σχετικά με τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση! #aiff26».

  • Δείτε την ανάρτηση του φεστιβάλ:

04

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα