Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τους Περιφερειάρχες Αγοραστό, Σπανό και Κράτσα για τις καταστροφές του “Ιανού” – OTA VOICE

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τους  Περιφερειάρχες Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα και ενημερώθηκε για τις καταστροφές που προκάλεσε στην περιοχή  μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός».

Πολλές περιοχές της χώρας βρέθηκαν από χθες στο μάτι του κυκλώνα και με το πρώτο φως της ημέρας μετρούν τις πληγές τους. Δύσκολες ώρες πέρασαν χθες οι κάτοικοι σε Ιθάκη, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Λευκάδα, με την κακοκαιρία «Ιανό» να σφυροκοπά τα νησιά, προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Ο μεσογειακός κυκλώνας συνέχισε όμως να ταλαιπωρεί αρκετές περιοχές, θέτοντας σε συναγερμό όλο τον κρατικό μηχανισμό. Τις πληγές της όμως μετρά και η Θεσσαλία που σφυροκοπήθηκε από τον «Ιανό». Δυστυχώς δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία η οποία σφυροκοπά την Καρδίτσα. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες για έναν κτηνοτρόφο που ήταν αγνοούμενος καθώς και μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Φάρσαλα.

Η μανία της κακοκαιρίας με τους θυελλώδεις ανέμους και τις καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσε επίσης, πολλά προβλήματα στην Καρδίτσα και τον Βόλο αλλά και την Στερεά Ελλάδα, με τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς να βιώνουν στιγμές αγωνίας.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα