Επικοινωνιακό δόλωμα προσηλυτισμού η δολοφονία Φύσσα- Επτά χρόνια σκόπιμα, χωρίς απόφαση – OTA VOICE

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Είναι ξεκάθαρο ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα μετατράπηκε σε ιδεολογικό και πολιτικό επικοινωνιακό παιχνίδι. Η αριστερά αναζητούσε ένα νέο Τεμπονόρα για να πουλήσει το αφήγημα του εθνικού διχασμού αριστερά ή δεξιά. Κυρίως η εξωκοινοβουλευτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπίμως τρέναρε την δίκη για να παραμένει στο προσκήνιο η ιστορία της αντιπαράθεσης και να δημιουργεί κλίμα μιας και όδευε σε εκλογές. 7 χρόνια στις δικαστικές αίθουσες για μια υπόθεση ξεκάθαρη.Αν ήταν στο χέρι τους η δίκη θα κράταγε 7 αιώνες ή θα εύχονταν μέχρι και την  αθώωση του φονιά-εκτελεστή.

Αναβολές επί αναβολών και μεθοδεύσεις. Παράλληλα ο συρφετός της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και τα αλληλέγγυα εκτρώματα μετέτρεψαν το θάνατο ενός νέου ανθρώπου, επικοινωνιακό λάστιχο και δόλωμα προσηλυτισμού της νεολαίας… Η υπόθεση Φύσσα γιγαντώθηκε μέσα σε χώρους της νεολαίας, στα σχολεία , στα πανεπιστήμια. Όχι για να σταματήσει η ιδεολογική βία και να μην υπάρξει ξανά νεκρός, αλλά για να γίνει ιδεολογικό παιδομάζωμα παιδιών με ανησυχίες που αδυνατούν να αντιληφθούν τι κρύβεται πίσω από αυτά τα κατευθυνόμενα μορφώματα.

Κάθετα καταδικάζω την πράξη των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής που αποτελούν μιάσματα της κοινωνίας και το δεξί δεκανίκι του συστήματος.Είναι αυτοί που έγιναν άλλοθι για να θεωρεί η αγάπη στην πατρίδα, η προσήλωση στις υπέρτατες αξίες του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας πράξη ακραία, αναχρονιστική και φασιστική.  Υπάρχει το αυγό του φιδιού , αλλά υπάρχει και το μάτι του φιδιού.Είναι τα φίδια που επιβουλεύονται την ίδια την πατρίδα τους.  Όμως δεν ανέχομαι να καπηλεύονται ένα γεγονός, που γεννά το μίσος δυο πλευρών που ευθύνονται για τα δεινά της χώρας και την καταρράκωση θεσμών, αξιών και εθνικής μνήμης. Η διαμάχη τους είχε και θα έχει πολλά θύματα γιατί αποτελούν οργανώσεις και σχηματισμούς βίας και τρομοκρατίας.

Όπως χιλιάδες θύματα είχαμε και στον εμφύλιο πόλεμο….

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα