Ευρωπαϊκή δυσαρέσκεια για ενδεχόμενο κυπριακό βέτο στις κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας | newsbreak

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian, η δήλωση της Κύπρου ότι θα μπλοκάρει με βέτο τις κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας όσο η ΕΕ δεν επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία για τις παράνομες ενέργειές της στην Αν. Μεσόγειο, έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των Ευρωπαίων, οι οποίοι μάλιστα φτάνουν και σε σημείο απειλών.

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα, η στάση της Κύπρου έχει «απογοητεύσει» διπλωμάτες της ΕΕ, οι οποίοι υπαινίσσονται ότι «αυτό δεν θα περάσει έτσι. Το θέμα είναι σοβαρό και η Κύπρος κρατά όμηρο τις κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας».

Και προσθέτει επικαλούμενη διπλωματικές πηγές: «Όλοι είναι θυμωμένοι, πολύ ενοχλημένοι και  αυτό θα μπορούσε να έχει συνέπειες για την Κύπρο».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα