«Ιανός»: Ο Χαρδαλιάς εκτάκτως σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη | newsbreak

Σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη που επλήγησαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανού», μεταβαίνει εκτάκτως ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στα τρία νησιά του Ιονίου θα πραγματοποιήσει σειρά συσκέψεων με Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους των περιοχών, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Πολιτικής Προστασίας (Πυροσβεστικό σώμα, ΕΛ.ΑΣ., ΕΚΑΒ, ΔΕΔΔΗΕ κλπ), για τον καλύτερο συντονισμό και την ταχεία αποτίμηση και άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία.

Το Σάββατο, 19/09 (20.30), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς (Αργοστόλι) με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Σταύρου Τραυλού, καθώς και των Δημάρχων, Θεόφιλου Μιχαλάτου, Γεώργιου Κατσίβελη και Γεράσιμου Μονιά.

Την Κυριακή, 20/09 (08.45) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιθάκης με συμμετοχή του Δημάρχου, Διονύση Στανίτσα. Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα μεταβεί στη Ζάκυνθο, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη (10.30) στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη, Γεώργιου Στασινόπουλου και του Δημάρχου, Νικήτα Αρετάκη.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα