Λέσβος: Κραυγή απελπισίας ανυπεράσπιστου κτηνοτρόφου-Έκαψαν μετανάστες το βιός του – OTA VOICE

Κραυγή απελπισίας και οργής από τον κτηνοτρόφο Στέλιο Καθιώτη που είδε το βιός του να γίνεται στάχτη από τους εμπρησμούς της αλλοδαπής μαφίας της Λέσβου. Ανυπεράσπιστος από ένα ανύπαρκτο κράτος, ο έλληνας κτηνοτρόφος που δουλεύει σκληρά από μικρός κρατώντας Θερμοπύλες στην εσχατιά είναι έρμαιος στις ορέξεις Αφγανών Σομαλών και Πακιστανών και κάθε λογής τυχοδιώκτη της ανατολής και βλέπει να καταστρέφονται οι κόποι μιας ζωής.

Καμιά απολύτως προστασία, καμιά βοήθεια, ουδείς αναδεικνύει το δράμα που βιώνουν εκατοντάδες βιοπαλεστές στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Η προπαγάνδα παρουσιάζει ένα ψευδεπίγραφο αφήγημα ανθρωπισμού που χρησιμοποιεί ανήλικα παιδιά σαν ασπίδα. Παιδιά όμως έχουν και οι Λέσβιοι που καταστρέφονται.

Αρκετά πιά, η υπομονή μας εξαντλήθηκε, φωνάζει οργισμένος ο κτηνοτρόφος. Τρία χρόνια φυλάω την περιουσία μου αλά τελικά με κατέστρεψαν, τονίζει βλέπονταςσ τον στάβλο του να καπνίζει. Δεν καταλαβαίνουν , θα μας κάψουν. Οκτώ μέρες δεν τους μαζεύουν. Θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας , προειδοποιεί, είμαι αποφασισμένος για όλα.

Το δράμα του κτηνοτρόφου είναι ένα από τα εκατοντάδες κατοίκων της Λέσβου που έχουν δει τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Με το κράτος παντελώς απών, να παρακολουθεί με εξοργιστική αμέλεια.

Δείτε την κατάθεση ψυχής του Στέλιου Καθιώτη από τη Λέσβο.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα