Λευκάδα: Ασυνείδητοι βγήκαν να κάνουν… σερφ στη δίνη του μεσογειακού κυκλώνα! (video) | newsbreak

Τη στιγμή που η ΕΜΥ προειδοποιεί από την Τετάρτη για το επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο, η ΓΓΠΠ έχει ανακοινώσει έκτακτα μέτρα και τα νησιά του Ιονίου δίνουν μάχη από χθες το βράδυ με τη σαρωτική κακοκαιρία, κάποιοι επιμένουν στον χαβά τους!

Σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη σπίτι και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει, δέντρα έχουν πέσει και εμποδίζουν το οδικό δίκτυο, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχουν αφήσει κατοίκους στο σκοτάδι ενώ τα σχολεία παραμένουν κλειστά. 

Στη Λευκάδα που επίσης έχει κάνει την εμφάνισή της η κακοκαιρία, κάποιοι σέρφερ αψήφησαν τον κίνδυνο , άρπαξαν τις σανίδες τους και έσπευσαν να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες που μπορεί να έχει η παρακινδυνευμένη πράξη τους. 

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα