Μείζον θέμα με τη δεδηλωμένη της κυβέρνησης | newsbreak

Τεράστιες απορίες έχει προκαλέσει η απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αποσύρει την ψήφιση των τριών μνημονίων συνεργασίας με τη «Βόρεια Μακεδονία» και να τα εισάγει στη Βουλή προς κύρωση αργότερα.

Τα μνημόνια συνεργασίας αφορούσαν:

  1. Την «Επιτάχυνση της διαδικασίας ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκής Ένωσης»
  2. Την « Ίδρυση Συντονιστικής Επιτροπής για την Οικονομική Συνεργασία»
  3. Την «Εναέρια Αστυνόμευση του FIR των Σκοπίων (LWSS)» από ελληνικά αεροσκάφη»

Οι κακές γλώσσες λένε ότι τίθεται πλέον θέμα δεδηλωμένης, καθώς η απόφαση της απόσυρσης τους ήταν αποτέλεσμα αντιδράσεων από τη σαμαρική πτέρυγα του κόμματος, αλλά και άλλων βουλευτών της ΝΔ.

Και αυτά, στη σκιά των πληροφοριών, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητούσε ονομαστική ψηφοφορία για την κύρωση των μνημονίων, για να βγουν στο φως οι… μακεδονομάχοι.

Παράταση χρόνου λοιπόν, με την Κυβέρνηση να προσπαθεί να ανασυνταχθεί εσωκομματικά και να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα