Με δύο νέα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων – OTA VOICE

Με δύο επιπλέον αυτοκίνητα, ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, δωρεά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.)

Σύμφωνα με την δωρεά που πραγματοποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. 584/2020 απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου Χανίων χθες, Πέμπτη 17/09/2020, δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και την πλήρη κυριότητα αυτών, από την Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Χρυσούλα Χατζηδάκη. Κατά την υπογραφή παράδοσης των αυτοκινήτων παρέστησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείο Χανίων, Γιάννης Σημαντηράκης καθώς και υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων και της ΔΕΥΑΧ.

Αναλυτικότερα, το ένα αυτοκίνητο θα διατεθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” για την μετακίνηση του προσωπικού αλλά και για την κάλυψη αναγκών των εξυπηρετούμενων του προγράμματος, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων κατά την υπογραφή της παράδοσης τόνισε: “Ο Δήμος Χανίων, τα Νομικά του πρόσωπα και οι Δημοτικές του Επιχειρήσεις, λειτουργούν με απόλυτο συντονισμό κατανοώντας τις ανάγκες και τις ελλείψεις των κοινωνικών υποδομών, τις οποίες προσπαθούν να ενισχύσουν σε κάθε ευκαιρία. Ευχαριστώ θερμά, την πρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Χρυσούλα Χατζηδάκη καθώς και τους υπηρεσιακούς συνεργάτες μας στην Δ.Ε.Υ.Α.Χ. για την άμεση ανταπόκριση τους, στα αιτήματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Γηροκομείου. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον η αγαστή συνεργασία αυτή θα φέρει ακόμα περισσότερα αποτελέσματα.”

Με την σειρά της, η πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Χρυσούλα Χατζηδάκη υπογράμμισε: “Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., είναι πάντα στο πλευρό του Δήμου Χανίων, στηρίζοντας το έργο του, συμβάλλοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ενισχύοντας τις κοινωνικές δομές για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. ”

Υπενθυμίζεται ότι, από την έναρξη της πανδημίας, τόσο από τον Δήμο Χανίων όσο και από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις δόθηκε έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, με την κάλυψη των βασικών τους αναγκών (στέγαση, σίτιση, ατομική υγιεινή), τη θωράκισή τους από τον κίνδυνο της πανδημίας με διανομή των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας (αντισηπτικά, μάσκες, γάντια) αλλά και την ανακούφιση τους με προγράμματα όπως το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΥΑΧ, όπου παρέχεται 60% έκπτωση στο τιμολόγιο νερού και στα πάγια ύδρευσης και αποχέτευσης σε ευάλωτα κοινωνικά ομάδες.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα