Με εντολή του Πρωθυπουργού κυβερνητικό κλιμάκιο στις πληγείσες από τον Μεσογειακό Κυκλώνα περιοχές | newsbreak

Ανυπολόγιστες ζημιές άφησε στο πέρασμά του ο Μεσογειακός Κυκλώνας «Ιανός» σε Ιόνιο, Δυτική Στερεά και Θεσσαλία, με τους κατοίκους των πληγεισών αυτών περιοχών να βρίσκονται σε απόγνωση και να προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Την ίδια ώρα, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν από το σφυροκόπημα του «Ιανού».

Με εντολή του κ. Μητσοτάκη μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές αυτή τη στιγμή, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «πρώτο μέλημα των προσπαθειών είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής», ενώ διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα οικονομικής στήριξης των πληγέντων.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα