Νέα επίθεση του συστήματος Σαμαρά στον Μητσοτάκη: «Ξεκαβαλήστε κύριοι του Μαξίμου, τα ‘καλάμια’ ο λαός τα απεχθάνεται και τα τσακίζει» | newsbreak

Νέα σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε και την Πέμπτη το σύστημα Σαμαρά.

«Προς Μαξίμου: Ξεκαβαλήστε το καλάμι!», είναι ο τίτλος άρθρου της ιστοσελίδας «antinews», που ουσιαστικά είναι ταυτισμένη με τον πρώην Πρωθυπουργό.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «η σημερινή κατάσταση της χώρας είναι εξωφρενική, καταθλιπτική και δυσώδης. Από όποια θέση και αν δεις την κατάσταση σου προκαλεί αποστροφή και ανατριχίλα. Όλοι θέλουν να μας σώσουν και επί της ουσίας ουδείς νοιάζεται για εμάς και τα άλυτα προβλήματά μας απόρροια των παθογενειών και της σπάταλης διοίκησης δεκαετιών. Όμως οι Έλληνες στις 7 Ιουλίου 2019 μη μπορώντας να αντέξουν άλλο το άθλιο ξεχαρβάλωμα του κράτους από μια εμμονική Αριστερά, εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διακυβέρνηση της χώρας και μάλιστα πολλοί από αυτούς, ως το μη χείρον βέλτιστον».

Ο αρθρογράφος, που δεν δείχνει να αποκλίνει από τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, όπως τις εκφράζει σε ιδιωτικές του συνομιλίες, επιτίθεται με σφοδρότητα στον σημερινό Πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας, αναφερόμενος σε αυτόν: «Δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο να μας απογοητεύσει οικτρά και αυτός. Τουλάχιστον για να είμαστε ειλικρινείς τέτοια απογοήτευση σε τόση μεγάλη έκταση δεν την περιμέναμε. Στις περισσότερες αποφάσεις της η κυβέρνηση θυμίζει άλλες θλιβερές εποχές».

Το στυλ των περισσότερων κυβερνώντων, συνεχίζει η ιστοσελίδα, «διακρίνεται από αμετροέπεια και απύθμενη αλαζονεία. Η προκλητικότητα με την οποία εμπαίζουν τους Έλληνες πολίτες στον δημόσιο λόγο και στις παρεμβάσεις τους είναι απερίγραπτα αδιανόητη. Εξακολουθούν να πιστεύουν με πρωτεργάτη τον κύριο Μητσοτάκη ότι είναι αμετακίνητοι και μάλιστα πολλοί από τους μαθητευόμενους μάγους του Μαξίμου θεωρούν ότι θα μείνουν τουλάχιστον για 8 χρόνια στην εξουσία».

Η ιστορία, καταλήγει το άρθρο, «έχει δείξει κύριοι του Μαξίμου ότι τα «καλάμια» ο λαός τα απεχθάνεται και τα τσακίζει. Κανείς δεν μακροημέρευσε στην εξουσία με προκλήσεις, τσαμπουκάδες, με αποφασίζουμε και διατάζουμε και αλαζονικές συμπεριφορές. Τουναντίον, η «σφαλιάρα» των Ελλήνων ήταν τέτοια που ο δέκτης της δεν συνήλθε ποτέ. Ας χαλαρώσουν λοιπόν στο Μαξίμου και ας καταλάβουν ότι σαν πολύ νωρίς δεν ανέβηκαν στο καλάμι; Ξεκαβαλήστε…!».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα