Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα: «Ντροπή για την Ελλάδα του σήμερα! Σταματήστε το» | newsbreak

Με σκληρή γλώσσα, η αγαπημένη ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, παίρνει θέση για το νέο ριάλιτι «The Βachelor» που από το πρώτο επεισόδιο ξεσήκωσε θύελλα αρνητικών αντιδράσεων για το περιεχόμενο του.

Γυναίκες κάθε ηλικίας και στυλ, με διαφορετικές προσωπικότητες μα προπάντων με περιορισμένο επίπεδο αντίληψης, προτάσσουν τα κάλλη τους και μάχονται να κερδίσουν με κάθε «φτηνό» τρόπο, την καρδιά του εντυπωσιακού εργένη.

Η Βάνα Μπάρμπα σε ανάρτησή της κάνει λόγο για γελοίο παιχνίδι που υποβιβάζει την γυναίκα και παρουσιάζει λάθος πρότυπα, ενώ η ίδια ρίχνει τις ευθύνες στο ΕΣΡ:

«Λοιπόν θα μπούμε γυναικες, σε αυτό το γελοιο παιχνιδι που υποβιβάζει την γυναίκα… μάνα ερωμένη… φίλη γυναίκα που παλεύει μονη της για να επιβιώσει… η ακομα να μεγαλώσει τα παιδια της… και εμείς βλέπουμε 10 ηλίθιες να κυνηγούν έναν άντρα με τον πιο ανόητο τρόπο…ΕΛΕΟΣ… σταματήστε το… μας προσβάλλει… ο μόνος σοβαρός εκεί είναι το αγόρι. που δεν φταιει σε τιποτα γι’ αυτή τη γελοιοτητα. Δεν είμαστε ετσι… ΡΕ… τι πρότυπα προβάλλετε εσεις της ραδιοτηλεοπτικης… ελιτ… που κοιμάστε όρθιοι… ντροπή για την Ελλάδα του σήμερα”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα