Ο Άρης Σερβετάλης ακολουθεί τα βήματα του Αγίου Νεκταρίου και πρωταγωνιστεί στον «Άνθρωπο του Θεού» | newsbreak

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται στην Αίγινα τα γυρίσματα της ταινίας «The man of God» («Ο άνθρωπος του Θεού»), στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αρης Σερβετάλης, υποδυόμενος τον άγιο Νεκτάριο.

Η πολυαναμενόμενη ταινία γυρίζεται αυτές τις μέρες σε Αίγινα και Λαύριο, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την κοίμηση του αγίου Νεκταρίου, και θα προβληθεί τον Δεκέμβριο.

Μάλιστα, έγιναν γυρίσματα και στο Μοναστήρι του αγίου Νεκταρίου στο νησί του Αργοσαρωνικού! Η σκηνοθέτhς της ταινίας Ελενα Πόποβιτς ανέφερε ότι αφορμή για την ιδέα αυτής της ταινίας στάθηκε η ανάγνωση ενός βιβλίου για τη ζωή του αγίου, ενώ στο πρόσωπο του Άρη Σερβετάλη βρήκε τον ιδανικό ηθοποιό για τον ρόλο του αγίου.

Άγρυπνος φρουρός των γυρισμάτων, η ηγουμένη του μοναστηριού Τιμοθέη, η οποία παρακολουθούσε τα γυρίσματα από το μόνιτορ, καθώς οι ηθοποιοί Άρης Σερβετάλης και Αλεξάντερ Πετρόφ γύριζαν μία από τις τελευταίες σκηνές μέσα στο δωμάτιο του αγίου.

Πηγή: Espresso

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: lamprina

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα