Περιφέρεια ΑΜΘ: Σεμινάρια κορονοϊού από το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης – OTA VOICE

Το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ολοκλήρωσε το πρώτα σεμινάρια COVID-19 για τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που δήλωσαν συμμετοχή. Στους επιχειρηματίες, εργαζόμενους και πολίτες της περιφέρειας τα σεμινάρια αυτά είναι δωρεάν, γίνονται διαδικτυακά και τους θωρακίζουν από τους κινδύνους που ελλοχεύει η Πανδημία.

Οι επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στην ιστοσελίδα https://docs.google.com/forms/d/1Qu63bMoxTX_ZWsziugVkqAeKMazQdaC3-FMUTCfdnVM/viewform?ts=5f04c8b4&edit_requested=true. Για πολλές επιχειρήσεις η πιστοποίηση COVID-19 είναι υποχρεωτική και σε περίπτωση που δεν υπάρχει κινδυνεύουν με υψηλά πρόστιμα βάσει της ΚΥΑ 1881/29-5-2020 (ΦΕΚ Β’2084/2020) για παράβαση των στοιχείων των ειδικών υγειονομικών πρωτόκολλων.

Η πρόσκληση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια ενίσχυσης των επαγγελματιών, των εργαζομένων και των πολιτών της περιφέρειάς. Οι επαγγελματίες μας υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελούν μία από τις σημαντικότερες κινητήριες δυνάμεις στην στήριξη του τουρισμού και της ανάπτυξης.

Κώστας Κουρτίδης

  • Εντεταλμένος Σύμβουλος ΠΑΜ-Θ
  • Πρόεδρος Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα