Υγειονομική βόμβα η Λέσβος- 243 κρούσματα στη νέα δομή στο Καρά Τεπέ και άγνωστος αριθμός εκτός αυτής – OTA VOICE

Σε υγειονομική βόμβα έχει μετατραπεί η Λέσβος με επίκεντρο τους 12.000 παράνομους μετανάστες που παρουσιάζουν μεγάλα ποσοστά μόλυνσης τα οποία στο σύνολο τους ακόμη είναι απροσδιόριστα. Μόνο στη νέα  δομή του Καρά Τεπέ, ανιχνεύθηκαν 243 κρούσματα, αλλά ακόμη βρίσκονται χιλιάδες εκτός δομής και κάποιοι εξ αυτών κρύβονται διασκορπισμένοι στην ύπαιθρο και απειλούν την δημόσια υγεία .

Όπως  ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας «στις αρχές Σεπτεμβρίου αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα στη Μόρια μετά την καταστροφή του ΚΥΤ». Κατά την είσοδο των προσφύγων και μεταναστών στην προσωρινή δομή φιλοξενίας στο Καρά Τεπέ διενεργούνται τεστ σε όλους όσοι εισέρχονται σε αυτή».

«Συγκεκριμένα έχουν διενεργηθεί 7.064 τεστ και βρέθηκαν 243 κρούσματα κορονοϊού που θα αποτυπωθούν στα στοιχεία που θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ. Ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί είναι στα 24 έτη και πρόκειται κατά κανόνα για ασυμπτωματικούς» τόνισε ο κ. Πέτσας. Πρόσθεσε ότι υποβλήθηκαν σε τεστ 160 αστυνομικοί και διοικητικό και βγήκαν όλοι αρνητικοί.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα