Μήνυμα του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις | Δήμος Ασπροπύργου

​Εύχομαι ολόψυχα στις μαθήτριες και στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, του Ασπροπύργου αλλά και όλης της Ελλάδας,  Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία στις Πανελλήνιες του 2021.

Εύχομαι τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τους μαθητικούς σας κόπους, τις εφηβικές σας αγωνίες αλλά και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσατε και αυτή τη χρονιά, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού. 

Να θυμάστε πως μαζί με εσάς, «δίνουμε» και όλοι εμείς Πανελλήνιες. Οι γονείς σας και οι στενοί συγγενείς σας, οι εκπαιδευτικοί, οι φίλοι σας. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε για να διεκδικήστε τα όνειρα σας, να πετύχετε τους στόχους  και τις επιδιώξεις σας. Όμως οι εξετάσεις αυτές αποτελούν απλά την πρώτη επίσημη δοκιμασία της ζωής σας.   Μετά απ’ αυτές θα σας δοθούν δεκάδες ευκαιρίες για επαγγελματική, ακαδημαϊκή, ατομική και κοινωνική καταξίωση, στο σχολείο της «ζωής» και στον στίβο της προσωπικής εξέλιξης. 

Πιστεύουμε σε εσάς, γι’ αυτό και είμαστε αισιόδοξοι και ψύχραιμοι, απέναντι σε αυτήν την μέγιστη μαθητική σας δοκιμασία και φρονούμε πως το ταξίδι για την πραγμάτωση των ονείρων σας έχει μόλις αρχίσει, ανεξάρτητα από τα ποια θα είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Καλή δύναμη, Καλό Κουράγιο και Καλή Επιτυχία σε όλες και όλους !


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα