Οι Ολυμπιονίκες Νίκος Συρανίδης και Μαρία Καραγιαννοπούλου στην εκδήλωση του Δήμου Μαραθώνος για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μαραθώνος σε συνεργασία με το ΓΕΛ Μαραθώνα, διοργάνωσαν εκδήλωση αθλητισμού  στην ιστορική Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021.

Παρευρέθηκαν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του 2004 στην συγχρονισμένη κατάδυση Νίκος Συρανίδης και η 5η Ολυμπιονίκης του 2004 στο τζούντο Μαρία Καραγιαννοπούλου, οι οποίοι μετέφεραν στους μαθητές τις γνώσεις τους γύρω από τον αθλητισμό, τις εμπειρίες τους από τις νίκες και την καριέρα τους ενώ αναφέρθηκαν και στην ψυχολογία του αθλητή και στην προετοιμασία του σε επίπεδο συλλόγου αλλά και σε υψηλό επίπεδο.  

Οι μαθητές συμμετείχαν στην συζήτηση με ενθουσιασμό και η συμμετοχή τους ήταν εντυπωσιακή.

Παρόντες εκτός από τους μαθητές, τον Διευθυντή κ. Περικλή Καλατζή, τους εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Μαραθώνα και τους Ολυμπιονίκες τους οποίους ευχαριστούμε, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Μοιραστείτε το


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
37FollowersFollow

Τελευταία Νέα