Έκτακτη Σύσκεψη του Σ.Ο.Π.Π. Δήμου Λίμνης Πλαστήρα | Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Έκτακτη Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (12/2) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και του παγετού που αναμένεται.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι συναρμόδιοι φορείς, εκ μέρους του Δήμου ο δήμαρχος και όλοι οι αντιδήμαρχοι, ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας κ. Κ. Τσιώλης, ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ κ. Κουτσούκης και ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας κ. Τσιώτας.

Στην εισήγησή του ο δήμαρχος κ. Νάνος αναφέρθηκε στα έκτακτα δελτία καιρού και στις ενέργειες του Δήμου ο οποίος έχει σε ετοιμότητα δέκα μηχανήματα έργων, το προσωπικό του Δήμου, για πρώτη φορά υπάρχει αλατιέρα στο Δήμο, ενώ έχει διανεμηθεί αλάτι σε όλα τα χωριά.

Ο αντιδήμαρχος κ. Θέος αναφέρθηκε στην προηγούμενη σύσκεψη με το Νομαρχιακό Συντονιστικό.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής έθεσε το θέμα των χρονίως πασχόντων ασθενών και η ΕΛΑΣ επισήμανε ορισμένα σημεία που έχουν μόνιμα πάγο.

Ο δήμαρχος επισήμανε την καλή συνεργασία την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ανέφερε ότι έχει ήδη τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα ο Δήμος, με την ομάδα διοίκησης του δήμου να βρίσκεται στους δρόμους για την εποπτεία των μηχανημάτων και την επί τόπου επίλυση των προβλημάτων.

Πηγή
Author: plastAdmin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα