Ανεπαρκής στη Διαχείριση της χιονόπτωσης η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης- Έμεινε στα Μεγάλα Λόγια της προετοιμασίας … – OTA VOICE

Σκληρή ανακοίνωση της Δημοτικής Συμμαχίας για την εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος Πεντέλης από την επέλαση της κακοκαιρίας ΄Μήδεια».  Σε κακή κατάσταση το οδικό δίκτυο από τη χιονόπτωση αλλά και χωρίς ρεύμα από χθες η περιοχή, όπως και οι υπόλοιποι δήμοι των Βορείων Προαστίων. Μάλιστα θυμίζει την περίοδο του «στρατηγού» Στεργίου που κατάφερνε να αντιμετωπίζει τις κακοκαιρίες με αποτελεσματικότητα.

Συγκεκριμένα αναφέρει.

Ανεπαρκής στη Διαχείριση της χιονόπτωσης η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης

Έμεινε στα Μεγάλα Λόγια της προετοιμασίας ………

Αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να δηλώνουν πανέτοιμοι για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας και να αποδεικνύονται όχι απλώς λίγοι αλλά ανεπαρκέστατοι.
Εγκατέλειψαν τους πολίτες στο κρύο και στο σκοτάδι, στο έλεος της ‘’Μήδειας’’.
Η διαχείριση των κρίσεων είναι αυτή που αναδεικνύει τiς ηγεσίες. Και δυστυχώς η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης απεδείχθη λιγοστή…… Tόσοι αντιδήμαρχοι, τόσοι εντεταλμένοι, αλλά αποτέλεσμα μηδέν, γαλόνια άνευ αξίας……
Δεν μπορεί όμως να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι το μόνο που ήξεραν να λένε κατά τη διάρκεια της θητείας του Δ. Στεργίου ήταν ότι προμηθευόταν πολύ αλάτι.
Εκείνος όμως ήξερε γιατί το προμηθευόταν και πως να το διαχειριστεί με επιτυχία.
Αυτοί έμειναν στα λόγια ………. και άφησαν την πόλη ανοχύρωτη.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα