Ανοίγει η ‘’αυλαία’’ στο Τζένη Καρέζη με «Το Κόλπο του Αιώνα» (8.7 – 14.7)

Ανοίγει η αυλαία στο θερινό κινηματογράφο «Τζένη Καρέζη» του Δήμου Παύλου Μελά για το καλοκαίρι του 2021, με την αργεντίνικη ταινία «Το κόλπο του αιώνα» του Άριελ Γουίνογκραντ, που θα προβάλλεται από σήμερα Πέμπτη 8 μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουλίου, στις 21.15, με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για μια κωμωδία εγκλήματος βασισμένη στην πλέον διαβόητη ληστεία τραπέζης στα σύγχρονα αργεντίνικα χρονικά και εξιστορεί τα πραγματικά γεγονότα της παράτολμης αυτής επιχείρησης.

Η είσοδος είναι χωρίς χρηματικό αντίτιμο, ενώ οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Οι ταινίες του φετινού καλοκαιριού θα ξεκινούν στις 21.15 ενώ λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την είσοδο (προσέλευση από τις 20.30).

8.7 – 14.7

Το Κόλπο του Αιώνα / El Robo del Siglo

Περιπέτεια, Αργεντινή, 2020 | Διάρκεια: 114′

Σκηνοθεσία: Άριελ Γουίνογκραντ

Παίζουν: Γκιγιέρμο Φρανκέλα, Ντιέγκο Περέτι, Πάμπλο Ράγκο

Αργεντινή, 2006. Μια συμμορία εισβάλλει σε υποκατάστημα τράπεζας και κρατάει 23 ομήρους. Η αστυνομία καταφθάνει και περικυκλώνει την τράπεζα, τα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να μεταδίδουν ζωντανά τις εξελίξεις και οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν. Η αστυνομία παίρνει την παράτολμη απόφαση να κάνει έφοδο, μόλις όμως μπει στο κτίριο αντικρίζει μια τεράστια έκπληξη.

Σενάριο βασισμένο σε αληθινή ιστορία, με χιούμορ και σασπένς σε ισορροπία, αφηγηματικές εκπλήξεις και πολύ καλές ερμηνείες.

Έγραψαν για «Το κόλπο του αιώνα»

Γιώργος Κελεσίδης στο Parallaxi

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στο LIFO

Χρήστος Μήτσης στο athinorama.gr

Μανώλης Κρανάκης στο FLIX


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα