Ανοίγει το πρώτο κατάστημα που θα είναι αφιερωμένο στον Χάρι Πότερ

Ένα τριώροφο κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στον Χάρι Πότερ θα ανοίξει σύντομα στη Νέα Υόρκη, με την ονομασία «Potterheads», σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Weekly.

Η έκταση του θα είναι περίπου 2.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα προϊόντα, που έχουν προβληθεί στις διάσημες ταινίες του Χάρι Πότερ. Μερικά από αυτά είναι «μαγικά» ραβδιά, μανδύες σε διάφορα μεγέθη, βιβλία και ταινίες.

Εκτός από την αγορά προϊόντων, ο επισκέπτης θα μπορεί να ζήσει μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες, όμοιες με αυτές που περιγράφονται στα βιβλία της J.K. Rowling. Ένας τηλεφωνικός θάλαμος, που δεσπόζει δίπλα από την τεράστια 3D απεικόνιση του μυθικού φοίνικα Φοξ, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να φωτογραφηθεί μέσα του, να παίξει διαδραστικά παιχνίδια και να ζήσει μοναδικές περιπέτειες εικονικής πραγματικότητας.

Σε έναν από τους 115 θεματικούς χώρους, θα μπορεί κανείς να «πετάξει» πάνω από τον Τάμεση ή να ταξιδέψει εικονικά γύρω από το μαγικό σχολείο Hogwarts.

Όπως δήλωσε η Σάρα Ρουτς της Warner Bros«Οι καλλιτεχνικές λεπτομέρειες και η ποιότητα του design, που είναι εμπνευσμένες από τις ταινίες του Χάρι Πότερ πρόκειται να φέρει μία παντελώς νέα αγοραστική εμπειρία στην πόλη μας. Με περισσότερα από 1.00 προϊόντα και συνδυαστικά με τις εμπειρίες, που προσφέρονται στο κατάστημα, θα διατίθεται κάτι ξεχωριστό για τον κάθε φαν».


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα