Απάντηση Προέδρου της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα σε φιλική σελίδα της μείζονος αντιπολίτευσης – Δήμος Φυλής

Με αφορμή ανάρτηση σε ιστοσελίδα φιλικά προσκείμενη στην μείζονα αντιπολίτευση, ο Πρόεδρος της Α’ ΕΣΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Κρεμύδας, σχολίασε:


«Με αληθινή έκπληξη διαβάσαμε τον αντιπολιτευτικό λόγο, με αφορμή τις επισκευές στα σχολεία, που προσπάθησε να αρθρώσει ιστοσελίδα, φιλικά προσκείμενη στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Αντιλαμβάνομαι πως αυτά που αναφέρει είναι επιεικώς προϊόν της απειρίας του. Ο άνθρωπος που δεν έχει ασκήσει, ποτέ και με οποιονδήποτε τρόπο, διοίκηση και που περνά από τα σχολεία μόνο απέξω, είναι αυτονόητο να είναι άσχετος με τα ζητήματά τους.

Να πληροφορήσουμε λοιπόν την ιστοσελίδα του κ. Κουλοχέρη, ότι τα σχολεία έχουν καθημερινά φθορές. Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε αίτημα Διευθυντών και Προϊσταμένων, αλλά και πάλι οι φθορές δεν μπορούν να αποφευχθούν, όταν καθημερινά τόσο οι εξωτερικοί, όσο και οι εσωτερικοί χώροι τους, δέχονται όγκους μαθητών. Ανάλογες φθορές επισκευάστηκαν με την υποχρεωτική παύση της λειτουργίας τους, όπως επισκευάζονται διαρκώς.

Να πληροφορήσουμε επίσης την ιστοσελίδα του κ. Κουλοχέρη, ότι στα σχολεία υπάρχουν συχνά βανδαλισμοί.

Δημοτικά και Νηπιαγωγεία γίνονται στόχος νεαρών που, όταν θέλουν να σπάσουν πλάκα, σπάνε τα σχολεία.

Τον τελευταίο καιρό μόνο, έχουν καταστρέψει χώρους και αντικείμενα σε τέσσερα σχολεία, τις ζημιές στα οποία επιδιορθώσαμε άμεσα και τοποθετήσαμε περιμετρικά συναγερμούς.

Τέλος, να πληροφορήσουμε τον κ. Κουλοχέρη πώς οι εργασίες και οι παρεμβάσεις στα συγκεκριμένα σχολικά κτίρια έγιναν ύστερα από αιτήματα διευθυντών και προϊσταμένων και σε άμεση συνεργασία μαζί τους, όπως γίνεται οποιαδήποτε επισκευή ή συντήρηση. Όποια αιτήματα έρχονται, ικανοποιούνται κατά προτεραιότητα και άμεσα. Συνεπώς οποιαδήποτε απερίσκεπτη αναφορά, θίγει πρώτα από όλα την ίδια σχολική κοινότητα (διευθυντές, εκπαιδευτικούς Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων) με τους οποίους διαθέτουμε αγαστή συνεργασία.

Αυτή είναι η αλήθεια, που δε μπορεί να κρυφτεί πίσω από μαύρο χιούμορ και δήθεν αστεϊσμούς, με τους οποίους δε γελάει κανείς παρά μόνο εκείνοι που τoυς αναρτούν.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα