Αποκατάσταση ζημιών παραλιακού τοίχου και πρανούς οδοποιίας Ν. Ηράκλειας – Δήμος Νέας Προποντίδας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ

«Αποκατάσταση ζημιών παραλιακού τοίχου και πρανούς οδοποιίας Ν. Ηράκλειας»

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου  κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών παραλιακού τοίχου και πρανούς οδοποιίας Ν. Ηράκλειας»

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι ο οικισμός της Ν. Ηράκλειας, του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Στα προτεινόμενα έργα διακρίνονται τέσσερα επιμέρους τμήματα: το τμήμα Α, βόρεια του προβλήτα όπου αποκαθίσταται το πρανές οδοποιίας και κατασκευάζεται πόδας προστασίας του, το τμήμα Β, βόρεια του προβλήτα, όπου αποκαθίσταται ο τοίχος προστασίας και κατασκευάζεται πόδας προστασίας, το τμήμα Γ, νότια του προβλήτα, όπου επίσης αποκαθίσταται ο τοίχος προστασίας και κατασκευάζεται πόδας προστασίας του και το τμήμα Δ, όπου κατασκευάζεται πόδας προστασίας από τη θαλάσσια διάβρωση.

Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης είναι 2.256.000,00€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δέκα (10) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζεται στο άρθρο 18 της διακήρυξης, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος «ΕΣΗΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ».

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 20/01/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00π.μ.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 24/01/2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00π.μ.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής αναρτάται σχετική ενημέρωση με αναφορά στον συστημικό αριθμό διαγωνισμού και διασύνδεση στον ανωτέρω ψηφιακό χώρο του «ΕΣΗΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ».

Κάθε είδους επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών πραγματοποιείται μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του «ΟΠΣ- Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ».

Εφόσον έχουν ζητηθεί εγκαίρως, ήτοι έως την Δευτέρα 10/01/2022 η αναθέτουσα αρχή παρέχει σε όλους τους προσφέροντες που συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης σύμβασης συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τα έγγραφα της σύμβασης, το αργότερο στις 14/01/2022.

Όλα τα έγγραφα και τις λεπτομέρειες της σύμβασεις θα τα βρείτε Εδώ


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα