Βιβλία με στόχο να δούμε τη ζωή θετικά

Οι μεγαλύτερες αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από την καλοσύνη. Είναι ένα από τα κλειδιά που μπορούν να αλλάξουν αυτόν τον κόσμο.
Τι μπορείς να κάνεις εσύ;
Μία πράξη ευγένειας είναι απαραίτητη, χαρίζοντας στους ανθρώπους γύρω μας μία ευτυχισμένη στιγμή και κάνοντας την ημέρα των άλλων καλύτερη. Μπορούμε να ξεκινήσουμε κρατώντας σε ένα σημειωματάριο για την επίτευξη στόχων και να αναλάβουμε την ευθύνη να βοηθήσουµε τη µεγάλη οικογένειά µας, την ανθρωπότητα, να εξελίσσεται και να γίνεται όλο και καλύτερη, όλο και πιο ευτυχισµένη. Οι λύσεις είναι εφικτές. Ολοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και να κατακτήσουμε ότι ονειρευόμαστε, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά!

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τον απόλυτο προορισμό και οι σελίδες των τριών αυτών βιβλίων, τα οποία είναι γραμμένα από γυναίκες  θα σας  μεταφέρουν στην “Ιθάκη”, για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον!

Από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

Ραφαέλ Τζορντανό: 100% ευτυχία

Αποδοχή, ελευθερία, εμπιστοσύνη, μουσική, φλόγα, χαρά… Λέξεις αγαπημένες, μικρές «σοφίες» της καθημερινότητας, φράσεις χαρακτηριστικές και αναπόσπαστες της κάθε πολύτιμης στιγμής της ζωής μας.
Ένα αλφαβητάρι-σταθμός στην αναζήτηση της ευτυχίας και μαζί ένα σημειωματάριο, για να φυλάξετε για πάντα σκέψεις, συναισθήματα, αποφάσεις… ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό!
Γυρίστε σελίδα, τολμήστε την αλλαγή και κατακτήστε τα όνειρά σας!
Κερδίστε την ευτυχία 100%!

Η Ραφαέλ Τζορντανό είναι συγγραφέας, ειδική στη δηµιουργικότητα και στην προσωπική ανάπτυξη. Έχει αφιερωθεί πλέον αποκλειστικά στη συγγραφή, αλλά έχει εργαστεί για περισσότερα από δέκα χρόνια σε επιχειρήσεις ως κόουτς σε θέµατα δηµιουργικότητας/καινοτοµίας, επικοινωνίας, συνοχής οµάδας και διαχείρισης του στρες. Είναι κάτοχος πιστοποίησης πολλών εργα­λείων, όπως το MBTI και το PROCESSCom. Αρχικά, πτυχιούχος της σχολής γραφιστικών τεχνών και τεχνικών επικοινωνίας École Estienneen Art, το δηµιουργικό της άγγιγµα φαίνεται τόσο στην παιδαγωγική προσέγγισή της όσο και στα βιβλία της. Μετά το ντεµπούτο της στις εκδόσεις ως συγγραφέως δη­µιουρ­γικών βιβλίων προσωπικής ανάπτυξης, ανάµεσά τους η σειρά Les Secrets du Docteur Coolzen, γράφει το πρώτο της µυθιστόρηµα που γίνεται διεθνώς µπεστ σέλερ: Η δεύτερη ζωή σου ξεκινά όταν καταλάβεις πως έχεις µόνο µία.
Όλα τα µυθιστορήµατα της Ραφαέλ Τζορντανό κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράµµατα.

Τίνα Τέρνερ: Η ευτυχία είσαι εσύ

Όλοι µας γεννιόµαστε, πιστεύω, µε µια µοναδική αποστολή, έναν σκοπό στη ζωή, που µόνο εµείς µπορούµε να εκπληρώσουµε. Αναλαµβάνουµε µια κοινή ευθύνη: να βοηθήσουµε τη µεγάλη οικογένειά µας, την ανθρωπότητα, να εξελίσσεται και να γίνεται όλο και καλύτερη, όλο και πιο ευτυχισµένη.
Η Tina Turner, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της  Άννα Μέι Μπούλοκ, είναι τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός με μια εντυπωσιακή καριέρα διάρκειας εξήντα και πλέον χρόνων και με πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων και οκτώ Γκράμι. Λίγο μετά τις πρώτες της επιτυχίες, οι γνωστές πλέον προσωπικές της δυσκολίες την ανάγκασαν να αποσυρθεί από την κεντρική μουσική σκηνή. Ωστόσο, στις αρχές της δεκαετίας του 1970, μυείται στις πρακτικές του βουδισμού και χτίζει ξανά τη ζωή της, χάρη στην πνευματική και ψυχική δύναμη που αυτές της ενέπνευσαν. Το 1984, με το άλμπουμ Private Dancer ξεκινά μια νέα μεγαλειώδη καριέρα. Το 1986, κάνει το συγγραφικό της ντεμπούτο με το βιβλίο I,Tina, το οποίο μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με τον τίτλο What’s love got to do with it, κερδίζοντας υποψηφιότητα για Όσκαρ. Το 2018, το δεύτερο βιβλίο της, My love story: A Memoir, γίνεται αμέσως μπεστ σέλερ σε όλο τον κόσμο.
Μία από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες παγκοσμίως, κατέχει το ρεκόρ πώλησης συναυλιακών εισιτηρίων σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον σόλο καλλιτέχνη στην ιστορία. Την περιοδεία της, με αφορμή τα 50 χρόνια καριέρας (2008-2009), παρακολούθησαν συνολικά περισσότεροι από ένα εκατομμύριο θεατές. Ζει μόνιμα στη Ζυρίχη με τον σύζυγό της Έρβιν Μπαχ.

Marie Robert: Το ταξίδι της Πηνελόπης – μια οδύσσεια σκέψης

Από το νέο συγγραφικό αστέρι της Γαλλίας, ένα υπέροχο μυθιστόρημα με ηρωίδα μια μυθική και συνάμα σύγχρονη Πηνελόπη, μια νέα γυναίκα αποφασισμένη να ανακαλύψει το νόημα της ζωής ξεκινώντας μια μοναδική περιπέτεια με αφετηρία την Ελλάδα, τη χώρα του μύθου και του ονείρου, τη γενέτειρα της φιλοσοφίας.
Ένα απολαυστικό μυθιστόρημα, ένα συναρπαστικό ταξίδι που ακροβατεί στα όρια της φιλοσοφικής σκέψης, μια προσωπική, σχεδόν μυστικιστική οδύσσεια με απόλυτο προορισμό την Ιθάκη των υπαρξιακών απαντήσεων και της αέναης ευτυχίας.
Μετά τα επιτυχημένα και μεταφρασμένα ήδη σε 15 γλώσσες Kant tu ne sais plus quoi faire il reste la philo και Descartes pour les jours de doute et autres philosophes inspirants, η Marie Robert ξεδιπλώνει απλόχερα το ταλέντο της στο πρώτο της μυθιστόρημα και μας προσφέρει μια σύγχρονη ματιά στη φιλοσοφία. Οικοδέσποινα της εξαιρετικά επιτυχημένης σελίδας στο Instagram @philosophyissexy, η Robert καταφέρνει να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού και να καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα συγγραφικά ταλέντα της Γαλλίας.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ Αχινός - Το απόλυτο trend

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ Αχινός – Το απόλυτο trend του καλοκαιριού!


Πηγή
Author: Best News Author

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα