Βράβευση 5ου και 3ου Συστήματος Προσκόπων από τον Δήμο Βέροιας

Τη φετινή κατάκτηση της πρώτης (1ης) και της τρίτης (3ης) θέσης Πανελλαδικά στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ για το 5ο και το 3ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας, βράβευσε ο Δήμος Βέροιας. Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Βέροιας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, συνεχάρη τους προσκόπους του 5ου ΣΠΒέροιας για την 1η θέση και του 3ου ΔΣΠΒέροιας για την 3η θέση με αφορμή τη διάκρισή τους στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ (2020-2021).

Σε όλη την Ελληνική επικράτεια τα Προσκοπικά Συστήματα συγκέντρωσαν συνολικά 9.235 κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, ενώ από το 2008 έχουν ξεπεράσει τις 77.235 συσκευές.

Οι πρόσκοποι της Βέροιας συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα εδώ και 13 χρόνια. Η πολύχρονη συνεργασία βραβεύθηκε το 2019 με το bronze βραβείο για τη Συνεργασία Επιχείρησης – ΜΚΟ στην Κατηγορία: ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, στον θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards.

Τις βραβεύσεις στο Δημαρχείο Βέροιας παρέλαβαν οι:

Ανέστης Παντελίδης – Αρχηγός 5ου ΣΠΒέροιας

Ευτύχιος Αστανάστας – Υπαρχηγός 5ου ΣΠΒέροιας

Ανέστης Δαφνόπουλος – Αρχηγός Προσκόπων Δικτύου 3ου ΔΣΠΒέροιας

Ασήμω Πάπαρη – Αρχηγός αγέλης 3ου ΔΣΠΒέροιας.

Η επιβράβευση των δύο Συστημάτων της πόλης μας έγινε με γνώμονα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση των νεαρών δημοτών σε θέματα ανακύκλωσης.

Vraveusi Proskopoi1


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα