Γενέθλια έχει σήμερα ο Πάνος Κιάμος: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του!

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Κιάμος θυμήθηκε με νοσταλγία τα ανέμελα παιδικά του χρόνια, στην αγκαλιά της μητέρας του!

Ο Πάνος Κιάμος έγινε σήμερα 46 ετών και αποφάσισε να αναρτήσει στα social media μια τρυφερή φωτογραφία απο την νηπιακή του ηλικία, στην αγκαλιά της μητέρας του, η οποία επίσης έχει σήμερα τα γενέθλια της!

Ο Πάνος Κιάμος και η μητέρα του γεννήθηκαν την ίδια ημέρα!

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Πάνο Κιάμο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει τα γενέθλιά του και με αφορμή αυτό το ευχάριστο γεγονός, δημοσίευσε (για πρώτη φορά) μία φωτογραφία με τη μητέρα του.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως γιορτάζουν την ίδια μέρα, αφού και η μητέρα του έχει γεννηθεί την ίδια μέρα!

«Όπως σας έχω υποσχεθεί κάθε χρόνο τέτοια μέρα (…στα γενέθλιά μου…) θα μοιραζόμαστε στιγμές με τον Πάνο όπως δεν τον γνωρίζετε! Φέτος, λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτή τη μέρα στον άνθρωπο που με έφερε στη ζωή, στον άνθρωπο που με γαλούχησε, στον άνθρωπο που του χρωστάω τα πάντα. Στην υπέροχη μητέρα μου! Και το πιο φοβερό;; Με γέννησε στα γενέθλιά της!!! Να τα εκατοστήσουμε μαμάκα μου… σε αγαπώ!», έγραψε στη τρυφερή δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τρυφερή φωτογραφία, όπως ήταν φυσικό δέχθηκε αμέτρητες ευχές από θαυμαστές και φίλους.

Εμείς, να του ευχηθούμε με τη σειρά μας, πολύχρονος, ευτυχισμένος και πάντα επιτυχημένος!

Φοιτητικός διαγωνισμός «Με το Πάσο σου» από τη l’artigiano!

Τον ιδανικό διαγωνισμό για κάθε φοιτητή πραγματοποιεί η lartigiano προσφέροντας μια δωροεπιταγή 1.000€ σε έναν νέο ώστε να επιπλώσει το φοιτητικό του σπίτι.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα