Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το GQ τον επέλεξε ως αθλητή της χρονιάς

Εδώ και 26 χρόνια το περιοδικό GQ κλείνει τη χρονιά αναδεικνύοντας εκείνους τους ανθρώπους που έχουν βαθιά επίδραση στον παγκόσμιο πολιτισμό. Και ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αναζητώντας της προσωπικότητες που είχαν το μεγαλύτερο αντίκτυπο το 2021, το GQ διαπίστωσε ότι όλοι μοιράζονται ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό: την γενναιότητα.

Όπως γράφει το περιοδικό GQ «στην πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι η γενναιότητα είναι το πιο σημαντικό και επίκαιρο πλεονέκτημα αυτής της εποχής και ανακηρύσσουμε το 2021 ως το “Έτος των Γενναίων”. Eτσι ψάξαμε σε όλη την ποπ κουλτούρα για ανθρώπους που ενσαρκώνουν το πνεύμα της γενναιότητας, ξεκινώντας από τα τρία αστέρια του εξωφύλλου που ανακοινώνουμε εδώ».

Πρόκειται για τον ράπερ Lil Nas X ως μουσικό της χρονιάς, τον ηθοποιό Τομ Χόλαντ ως «υπερήρωα» της χρονιάς καθώς υποδύεται τον Spider – Man και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς. «Ο Αντετοκούνμπο δεν θέλει να είναι το νέο πρόσωπο του NBA, αλλά πιθανότατα δεν μπορεί να το εμποδίσει να συμβεί ούτως ή άλλως – λόγω της ιστορίας της ζωής του εμπνέει, της ασύγκριτης αποφασιστικότητας στον ανταγωνισμό, του φυσικού του χαρίσματος και αυτής της εντυπωσιακής απόδοσης στα πλέι-οφ του ΝΒΑ. Το ότι δεν θέλει να γίνει το πρόσωπο του ΝΒΑ σημαίνει ότι ο Γιάννης συνήθως δεν κάνει πράγματα όπως εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφήσεις μόδας ή προσωπικές συνεντεύξεις με δημοσιογράφους, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η εξαίρεση», γράφει το GQ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα