Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκινητική ανάρτηση για το άτομο σε αμαξίδιο που χορεύει ζεϊμπέκικο

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο ένας άντρας σε αμαξίδιο χορεύει ζεϊμπέκικο σε γάμο όπου τραγουδούσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όπως γνωστοποίησε ο τραγουδιστής με συγκινητική ανάρτησή του, πρόκειται για τον Στράτο, αστυνομικό στο επάγγελμα, που τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξανα περπατήσει.

Ωστόσο, παρά το κινητικό του πρόβλημα, χόρεψε «με λεβεντιά και την ψυχή του», ένα ξεχωριστό ζεϊμπέκικο, δίνοντας δύναμη σε πολλούς. Ο Γιώργος Τσαλίκης  ανέφερε ότι ο Στράτος «σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά».

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρει:

Απαγορεύεται ο χορός! Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί. Μπορεί όμως η ψυχή του. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζεϊμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!

Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα