Δήμος Λαυρεωτικής – Απογραφή πληθυσμού – κατοικιών 2021

Απογραφή πληθυσμού – κατοικιών 2021

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι μέχρι και τις      27 Σεπτεμβρίου 2021, όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο μητρώο απογραφέων της απογραφής πληθυσμού – κατοικιών 2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα τα οποία θα πρέπει  να είναι από 18 έως 67 ετών (έτη γέννησης από 1954-2003) και να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου. Οι επιλεγέντες θα απασχοληθούν κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Απογραφέων ΠΚ υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο: https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum-1.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
.

Επισυνάπτεται το δελτίο τύπου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής με όλες τις αναλυτικές πληροφορίες.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα