ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ολοκληρώνεται ένα ακόμη σημαντικό έργο : “Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη Δ.Ε. Δηλεσίου”, προϋπολογισμού 257.920,00 €

Ολοκληρώνεται το έργο της Κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη Δ.Ε. Δηλεσίου από την ανάδοχο τεχνική εταιρεία του Ι. Στεργίου.

Η μελέτη  αφορούσε την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη Δ.Ε. Δηλεσίου, συνολικού μήκους 550 μέτρων και οι υπό επέμβαση χώροι ήταν οι ακόλουθοι:

Οδός Αγ. Σπυρίδωνα και Αγ. Γεωργίου

Μεταξύ των οδών Περιστερίου και Αγίου Νεκταρίου

Οδός Φιλίας και Αγάπης

Οδός Αχαρνών

Οδός Τρικάλων και

Οδός Οδυσσέως

Στόχος του έργου είναι η ταχεία συλλογή και παροχέτευση του συνόλου των ομβρίων υδάτων, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα έντονου πλημμυρικού χαρακτήρα και ισχυρές ροές επί των οδών του Δηλεσίου.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας,  δηλώνει ότι:

“Η απουσία δικτύου αποχέτευσης ομβρίων και το γεγονός πως δεν υπήρχε μία οργανωμένη διέξοδος για τα νερά από τα καιρικά φαινόμενα, δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην περιοχή. Στις παραπάνω οδούς με την ολοκλήρωση του έργου όλα αυτά θα επιλυθούν .

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη πολλά έργα – προϋπολογισμού 3.500.000€ περίπου), αλλά κι άλλα που σχεδιάζονται, που στο σύνολό τους αναμένεται να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δηλεσίου.

Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες, συνεχίζουμε παρά την οικονομική δυσκολία των ΟΤΑ να δρομολογούμε μεγάλα έργα υποδομών σε όλο τον Δήμο”.

image (2) image (3) image (4) image (5)17-12-2021-κατασκευη δικτυου αποχετευσης ομβριων Δηλεσίου


Πηγή
Author: Pavlos Louzis

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα