ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Το Κέντρο Υγείας Οινοφύτων επισκέφθηκε ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτης Σερέτης επισκέφθηκε στο Κέντρο Covid-19 Οινοφύτων.

Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να ενημερωθεί για τη λειτουργία, τις ανάγκες και τα προβλήματά του, αλλά κυρίως για να δει τον χώρο για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά του covid-19 και να ενημερωθεί για τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς, μετά την ενεργοποίηση της εμβολιαστικής γραμμής με εμβόλιο Pfizer καθώς και μιας Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού στα Οινόφυτα.

Ο κ. Σερέτης, ικανοποιημένος, ευχαρίστησε τα στελέχη του Κέντρου Covid-19 Οινοφύτων για τις άοκνες προσπάθειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και επεσήμανε την ανάγκη συνέχισης της προσπάθειας εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Σερέτης με τον δήμαρχο Τανάγρας κ. Περγάλια, τον ενημέρωσε για την άριστη συνεργασία με τη διευθύντρια του Κέντρου κα. Χριστίνα Μαντή καθώς και για την άψογη λειτουργία του Κέντρου Covid 19 Οινοφύτων και τον ευχαρίστησε για τη σημαντική συμβολή του Δήμου στην αντιμετώπιση της πανδημίας σχετικά με την ομαλή λειτουργία του καθώς και τη στήριξη των εμβολιασμών. Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας,  δηλώνει ότι:

“ Η επίσκεψη του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Σερέτη είναι πολύ σημαντική, ώστε να διαπιστώσει δια ζώσης την εξαιρετική λειτουργία της υγειονομικής μονάδας του τόπου μας. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του, την πολύτιμη βοήθειά του, που σε συνδυασμό με την άριστη συνεργασία μας  προσφέρουμε στους πολίτες ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε καιρό πανδημίας. Βέβαια, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αποτελεσματικότερης λειτουργίας της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Προχωράμε όλοι μαζί μπροστά, έχοντας πάντα κατά νου ότι η δημόσια υγεία και οι πολίτες, που υπηρετούμε, έχουν και δικαιούνται να έχουν αυξημένες απαιτήσεις για τις οποίες πάντα θα αγωνιζόμαστε. ”

29-7-2021 Επίσκεψη διοικητη στο Κ.Υ. Οινοφύτων


Πηγή
Author: Pavlos Louzis

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα