Διανομή Σχολικών Ειδών από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου στα παιδιά του Ασπρόπυργου | Δήμος Ασπροπύργου

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου, για μια ακόμη χρονιά έρχονται να συνδράμουν τα παιδιά της πόλης που έχουν ανάγκη μοιράζοντάς τους τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό ώστε να ξεκινήσουν την νέα σχολική χρονιά. Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ξεκίνησε η διανομή  ποικίλης σχολικής ύλης  προς τους μαθητές, η οποία συγκεντρώθηκε από προσφορές εθελοντών, στην από κοινού δράση του Δήμου Ασπροπύργου με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στο Ρολόι της Πόλης, με σύνθημα «Κανένα Παιδί Χωρίς Σχολικά  Είδη στον Ασπρόπυργο».

Την διανομή των σχολικών ειδών επιμελήθηκε προσωπικά, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Γεωργία Πηλιχού, η οποία ανέφερε προς τους γονείς ότι η διαβεβαίωση  του Δήμαρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου, πως κανένα παιδί της πόλης δεν θα μείνει μόνο του στον μαθητικό του αγώνα και κανένας γονιός μόνος του σε οποιαδήποτε μορφής κρίση, έγινε πράξη.

Σημειώνουμε πως, ο Δήμος Ασπροπύργου και κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς, μέσω των διαφόρων δομών του,  θα καταγράψει τις ανάγκες των μαθητών σε σχολικά είδη, και σε περίπτωση που χρειαστεί θα επέμβει εκ νέου, με σκοπό την πλήρωση τους.



Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα