Δωρεά 20.000 μασκών για τους μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων – Δήμος Φυλής

Στην αποδοχή της δωρεάς είκοσι χιλιάδων (20.000) μασκών, με τη διαμεσολάβηση της εταιρίας «Ηλεκτροφωτιστική ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΑ», προκειμένου να διατεθούν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και εργαζομένους στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, προχώρησε η Α΄ΕΣΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φυλής.


Οι μάσκες παραδόθηκαν από τον Χρήστο Ρούσσα στον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα και θα διανεμηθούν στα σχολεία, ενόψει της επαναλειτουργίας τους, τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021.

Ο κ. Κρεμύδας ευχαρίστησε, εκ μέρους του Δημάρχου Χρήστου Παππού, τον κ. Ρούσσα και την εταιρία Eurolamp SA για τη χορηγία, τονίζοντας ότι με τις πρωτοβουλίες τους αναδεικνύεται το ισχυρό «παρών» του επιχειρηματικού κόσμου στις προκλήσεις που ανέδειξε η πανδημία. Και πρόσθεσε:

«Οι ραγδαίες αλλαγές που προκάλεσε η υγειονομική κρίση έφεραν στο προσκήνιο το σημαντικό πρόσωπο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο είναι αναγκαίο να επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την εταιρία ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΑ και προσωπικά τον Χρήστο Ρούσσα, για την πρωτοβουλία και την κοινωνική ευαισθησία του. Ο Χρήστος Παππούς πιστεύει στη συνεργασία ανάμεσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις τοπικές επιχειρήσεις, που όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους, δρουν προς όφελος των συνδημοτών μας κι εν προκειμένω, των μαθητών του Δήμου μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Ρούσσας αναγνώρισε το σημαντικό έργο που επιτελούν η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και προσωπικά ο Πρόεδρος της Γιάννης Κρεμύδας στα σχολεία του Δήμου, τους ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία και τόνισε: «Οι συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία είναι για όλους δύσκολες και χρέος μας είναι, όσο μπορούμε και όπου μπορούμε, να τις κάνουμε ευκολότερες. Με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα, θα συνεχίσουμε να προάγουμε πρωτοβουλίες και δράσεις, ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα