Δώρα στα παιδιά των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου μοίρασε ο Γιώργος Κούρκουλος – Δήμος Φυλής






Δώρα στα παιδιά των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου μοίρασε ο Γιώργος Κούρκουλος – Δήμος Φυλής




















Γραμμή Δημότη: 15691

Με πλατύ χαμόγελο υποδέχονται τα Χριστούγεννα οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Ζεφυρίου. Παρά τους περιορισμούς για τη μη διάδοση του covid 19 ο Πρόεδρός τους Γιώργος Κούρκουλος και οι συνεργάτες του φρόντισαν και δημιούργησαν μια άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με γιορτινούς στολισμούς και χριστουγεννιάτικους ήχους παντού.


Με σύνθημα “η χαρά, η αγάπη, η γιορτινή ζεστασιά και η προσμονή των παιδιών για τα δώρα του Αη Βασίλη δεν γνωρίζουν περιορισμούς” ο Πρόεδρος των Παιδικών σταθμών Ζεφυρίου, πιστός στην μακρόχρονη παράδοση που καθιέρωσε, πρόσφερε και αυτά τα Χριστούγεννα δώρα στα παιδιά και αντάλλαξε ευχές με τους γονείς.

Στους παιδικούς σταθμούς, φιλοξενούμε και συνδιαμορφώνουμε με τους γονείς και τους παιδαγωγούς το μέλλον του τόπου μας. Με την στήριξη και τις κατευθύνσεις του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού έχουμε διασφαλίσει για τα παιδιά μας τις καλύτερες συνθήκες διαμονής και έτσι θα συνεχίσουμε. Εδώ νιώθουν ασφάλεια, εισπράττουν αγάπη και ζεστασιά. Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και ιδιαιτέρως τους παιδαγωγούς και το προσωπικό του νομικού προσώπου για την αφοσίωση και την προσφορά τους” υπογραμμίζει ο Γιώργος Κούρκουλος.

Για την αποφυγή συνωστισμού η διανομή των δώρων έγινε τμηματικά. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου πήραν κατά την έξοδό τους τα δώρα τους τα παιδιά του Β΄ Παιδικού Σταθμού, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου τα παιδιά του Βρεφικού Σταθμού και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου τα παιδιά του Α΄ Βρεφονηπιακού σταθμού Ζεφυρίου.

Τα παιδιά πήραν μαζί τους τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν με τις δασκάλες τους, γλυκά, ημερολόγιο και από ένα παιγνίδι έκπληξη ανάλογα με την ηλικία τους. Ο Γιώργος Κούρκουλος προσέφερε γιορτινά γλυκά και στους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών. “Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα, με υγεία, χαρά, αγάπη και ελπίδα. Μακάρι η νέα χρονιά να μας επιστρέψει τις ελευθερίες που μας στερεί η πανδημία” τόνισε ο Πρόεδρος των Παιδικών σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα