Ετοιμάζεται πιστό αντίγραφο του «Τιτανικού» σε πραγματική κλίμακα

Ένα πιστό αντίγραφο του «Τιτανικού», σε πραγματική κλίμακα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν σύντομα οι τουρίστες στην Κίνα.

Περισσότερο από έναν αιώνα έπειτα από τη βύθιση του γιγαντιαίου υπερωκεάνιου στο παρθενικό του ταξίδι, το πλοίο κατασκευάζεται ξανά, αυτή τη φορά όμως δεν κινδυνεύει να χτυπήσει σε παγόβουνο καθώς θα παραμείνει σε θεματικό πάρκο στην επαρχία Σιτσουάν.

Το αντίγραφο του «Τιτανικού», κατασκευάζεται σε πραγματικό μέγεθος, θα έχει δηλαδή μήκος 260 μέτρα και πλάτος 28 μέτρα και οι επενδυτές της κατασκευής ευελπιστούν πως το «Romandisea Titanic» θα αποτελέσει σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, ειδικά για τους λάτρεις της ταινίας του James Cameron.Για την κατασκευή της ρέπλικας χρειάστηκαν έξι χρόνια (δηλαδή περισσότερα από ότι τα αυθεντικό πλοίο), 23.000 τόνοι ατσάλι, πάνω από 100 εργαζόμενοι και 153,5 εκατομμύρια δολάρια.Οι επισκέπτες του Romandisea Titanic θα έχουν τη δυνατότητα να περιφέρονται στους χώρους του πλοίου οι οποίοι θα είναι διακοσμημένοι ακριβώς όπως οι χώροι του Τιτανικό, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες για να συμμετέχουν.Η διανυκτέρευση θα κοστίζει 150 δολάρια, για την παροχή υπηρεσιών «πέντε αστέρων», σύμφωνα με τον βασικό επενδυτή. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι χάρη στη λειτουργική ατμομηχανή, οι επισκέπτες θα νιώθουν σαν να βρίσκονται στη θάλασσα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα