Η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστεί στο νέο video clip των Onirama

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Εβελίνα Παπούλια συναντήθηκαν σε μία από τις πιο ωραίες συνεργασίες, στην πανέμορφη Κύθνο, για το video clip των Onirama!

To τραγούδι «Tόσα καλοκαίρια» παίζει με φόντο τα σοκάκια και το απέραντο γαλάζιο της Κύθνου, ενώ -την ίδια στιγμή- ο έρωτας της αγαπημένης ηθοποιού και του τραγουδιστή κυριαρχεί ως θέμα στο κλιπ. Με την υπογραφή του Δημήτρη Μάρκου και της newmarkmedia.gr  οι «πρωταγωνιστές» πέρασαν μέρες μαγικές στο όμορφη νησί ενώ η συνεργασία τους ήταν άψογη.εβελίνα παπούλια onirama

Στο video clip θα δείτε και τον Δημήτρη Μάρκο  καθώς ήταν η ψυχή της παρέας  καθ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων!  Το αποτέλεσμα; Άψογο με μια Εβελίνα Παπούλια να φέρνει σε πέρας ότι και αν αναλαμβάνει. Ένα video clip εξ ολοκλήρου γυρισμένο στην Κύθνο, που θα μας θυμίζει… «Tόσα καλοκαίρια».

Ακούστε το τραγούδι:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα