Κουκοδήμος: Μυθεύματα οι ισχυρισμοί Τσιαμπέρα | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στον Εισαγγελέα για τις καταγγελίες  του πρώην προέδρου του ΟΠΠΑΠ ο Δήμαρχος Κατερίνης

Στην Εισαγγελία Κατερίνης μετέβη σήμερα ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, με αφορμή τα όσα ισχυρίζεται ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμπέρας, στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης και παραίτησής του από την Προεδρία του ΟΠΠΑΠ.

Ο κ. Κουκοδήμος, ο οποίος για πάνω από μια ώρα βρέθηκε στο γραφείο του Εισαγγελέα, είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη, καθώς ο κος Τσιαμπέρας, δεν προσκόμισε κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει κακοδιαχείριση και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

Βγαίνοντας από το γραφείο του Εισαγγελέα, ο Δήμαρχος σημείωσε:

 «Κατέθεσα αίτημα στον Εισαγγελέα να κληθεί ο κος Τσιαμπέρας και να καταθέσει τα στοιχεία, για όσα υποστηρίζει. Ο “θησαυρός είναι άνθρακας”, αφού κανένα στοιχείο δεν έχει προσκομισθεί στην Εισαγγελία ή σε άλλον αρμόδιο φορέα που ελέγχει τα οικονομικά του Δήμου. Ουσιαστικά επανερχόμαστε σε ζητήματα προ έξι μηνών, όταν και πάλι είχαν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα μυθεύματα περί κατασπατάλησης των χρημάτων των δημοτών. Ο κος Τσιαμπέρας, έπεσε σε ολίσθημα, επαναφέροντας στην επικαιρότητα όσα έγραφαν διάφορα sites και blogs πριν έξι μήνες. Εκείνη η έρευνα δεν έχει αποδείξει το παραμικρό και είμαι βέβαιος ότι ούτε από αυτήν την έρευνα θα αποδειχθεί κάτι» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα ο κ. Κουκοδήμος, τόνισε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η εταιρεία την οποία καταγγέλλει ο  δημοτικός σύμβουλος, έχει ζητήσει τα στοιχεία για να κινηθεί εναντίον του δικαστικά.

Αναφερόμενος στα όσα ισχυρίζεται ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, για το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ» ο Δήμαρχος τόνισε, ότι ο κ. Τσιαμπέρας γνώριζε το θέμα. «Το συζητήσαμε στη δημοτική ομάδα δεν ανέφερε οτιδήποτε και μάλιστα, πρότεινε και άτομο για να προσληφθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να κατηγορεί το πρόγραμμα», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα