Μάχη με τον χιονιά δίνει ο Δήμος Φυλής – Ανοιχτοί όλοι οι κεντρικοί δρόμοι

Μάχη με το χιονιά δίνουν τα συνεργεία του Δήμου Φυλής προκειμένου να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί.

Τα εκχιονιστικά οχήματα δουλεύουν ασταμάτητα από τις 5 το πρωί οπότε και ξεκίνησε η έντονη χιονόπτωση, ενώ από χθες Κυριακή έχουν διανεμηθεί επαρκείς ποσότητες αλατιού σε δημότες και όλος ο μηχανισμός βρίσκεται σε επιφυλακή.

Αυτή την ώρα στους δρόμους βρίσκονται 8 οχήματα εκχιονιστικά και αλατιέρες,  4  bobcat και 6 JcB που έχουν επικεντρωθεί στο βόρειο τμήμα του Δήμου Φυλής όπου κι υπάρχει έντονη χιονόπτωση.

Όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης όλοι οι κεντρικοί δρόμοι είναι ανοιχτοί ενώ αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση προκειμένου να ανοίξουν οι παράδρομοι στη συνοικία του Πανοράματος και στον Οικισμό Γεννηματά όπου υπήρξε νωρίτερα έντονη χιονόπτωση.

Εξίσου εντατικές είναι οι προσπάθειες και στην Δημοτική Ενότητα Φυλής (Χασιά) όπου ρίχνει και το περισσότερο χιόνι.

Παρακαλούνται οι συνδημότες να τηρούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα. (Για περισσότερες πληροφορίες www.civilprotection.gr.)

Η τηλεφωνική Γραμμή του Δημότη 15691 είναι ανοιχτή σε 24ωρη βάση, προκειμένου οι συνδημότες που χρειάζονται βοήθεια να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου Φυλής που βρίσκονται επί ποδός.

Ακολουθούν δυο χαρακτηριστικά video

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα